CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 16. Carcassonne fórum sraz - 10.-18.8.2024 (týdenní)

téma založeno uživatelem šmoula - 23.1.2024, 15:50 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 6 Chmura 5 danka 1 Kamzik 3 Mati 6 Petr Chytka 1 šmoula 11
(4.6.2024, 8:12)šmoula Napsal(a): Carcassonne sraz (dovolená) se nám blíží a já začínám s výrobou limitovaných promo rozšíření (viz příloha Velký úsměv ), takže prosím všechny zájemce o registraci, jinak na vás toto promo nezbyde Mrknutí
Nebudu dělat více než bude počet v tabulce na buňce D24.
Přidal jsem do registrační tabulky ještě sloupec "Účast ve dnech" - takže prosím i ty co chtějí dorazit jen na pár dní, ať se napíší.

Hmmm Myslí si svoje vyzerá to lakavo.. pravdepobodne rozmer 45x45 a 6 farbach(snad tie farby nebudu aj tak realne vypadat.. veľmo sa nezhoduju Velký úsměv )
... takže to bude pre kazdeho hráča.. už by som si to zahral Bláznivý . SOM NAOZAJ ZVEDAVY

Aaaa ludkovia... čo este neboli na sraze prihlaste sa a pridajte sa na super dovolenú... lutovať nikdy nebudete Mrknutí
Odpovědět
Ouuu pekná trofej Hvězda ... uz si robím zalusk... prv som myslel ze sa jedna o fantoma zo zlatými trblietkami vnútri az kým som nezaostril.. pekný nápad..

Ako písal @Chmura neni nič lepsie jak si oddychnut najlepšie a zahrať si
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Už sa to dá spočítať na jednej ruke koľko ostáva do akcii.  Oslava
Okrem promo ktoré robí @šmoula  ako prekvapenie (som zvedavý Vzrušený ) sme si aj mi kamaráti zo Slovenska pripravili darček pre Vás, ktorý prídu a zastavia sa
A to fanúšikovské rozšírenie, ktoré už dostalo aj názov: Obdobia blahobytu(snáď už ofiko názov Myslí si svoje ). Rozšírenie ste už mohli vidieť na nejakých fotkách čo som pridával takže to nieje žiadne prekvapenie prečo by to nemalo byť ukázané. Prešlo len menšími zmenami a doladením pravidiel. Bude pripravených zopár kúskov pre záujemcov. Prípadná výroba aj na  samotnom sraze

[Obrázek: 20240805_231544.jpg?ex=66b296ce&is=66b14...height=597]
Teším sa na akciu.. lebo nikdy nesklame  Mrknutí . Vidíme sa
Odpovědět
Tak sa nám to rozbehlo..
Promo rozšírenie od @šmoula je velice zaujímavé.. Rozhodne sa vydarilo. Potlesk
Oslávili sme @Chmura - rové narodky Oslava .. Carcassonne torta.. perfektná
Odvazili sme sa pustit do mega velkej hry.. kde sme pridali vsetko čo krabica ponukla. Hra bude rozdelena na etapy vysledok za par dní Velký úsměv

Sraz začína treba dôjsť Mrknutí

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Ďalší sraz za nami... Ako vždy dopadol na jednotku.. Dakujem vsetkym zučastnenym čo prišli.. Atmosfera vždy vyborná.. Jedlo od každého chutilo skvelo.. Program a hry na výbornú.. Organizatorovi @šmoula ďakujem za skvelý výber chaty.. a ešte lepšie rozšírenie. Dovolenka vyborná oddýchol som si zo skvelými ľuďmi a super hrou. Verím ze sa nevidime naposledy na takejto akcii..

Mega hru na ktorú sa odhodlali 4 hrači: @Bumsakalaka , @šmoula , @Kamzik a ja sme sa rozhodli hrať nám zabrala 4 dni = 17 hodin..(rozdelili sme si to na drobne/vacsie etapy na deň aby toho na jeden šup nebolo až veľmi unavnè ale bolo aj tak Potřeštěný ) Ak sme dobre počitali tak sme hrali zo 81 rozšíreniami.. až neuveritelne.. 819 kariet nebolo len tak lachké položiť za jeden deň Velký úsměv .. ale aspoň sme si nejaký ten rekord (vlastny) vytvorili..Na to že sme hrali hru 4ja tak bodovo to bolo celkom vyrovnane.. dúfam že niekedy to prekoname=vyzva na ďalší sraz Myslí si svoje

Dostali sme aj skveli darček od @Kamzik v podobe svietiaceho meeple.. vyzerá to velmi pekne. Skvelá robota..

Čoskoro aj video zo srazu

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Tak,
pre tých, ktorý neboli na sraze sa aspoň troška môžu vcítiť ako to na týchto týždnových srazoch prostredníctvom videa chodí a čo všetko zažijete ak sa pridáte na ďalšiu takúto úspešnú akciu. Video sa podarilo a snád asi aj lepšie ako predchádzajúce (nie že by predchádzajúce bolo zlé, ale... no to je jedno Vítěz )  

Ďakujem za moderné technológie (drony) tejto doby, a to konkrétne dvom pilotom @Chmura  a @Kamzik  ktorý poskytli svoje "špijonážne" Vítěz drony na natočenie pekných záberov, ktoré som mohol použiť do videa. 

Tak príjemné pozeranie a ďakujem za pekné spomienky na túto akciu. 
Zdár

PS: nastaviť ideálne v najlepšej kvalite 

Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 19. sraz Carcassonne fórum týdenní 2026 Kamzik 12 1 173 13.6.2026, 22:33
Poslední příspěvek: šmoula
  KALENDÁŘ AKCÍ 18. Carcassonne fórum sraz - 11.-17.8.2025 (týdenní) Chmura 7 243 8.8.2025, 21:09
Poslední příspěvek: Petr Chytka
  KALENDÁŘ AKCÍ 17. Carcassonne fórum sraz - Olomouc (30.4. - 4.5.2025) šmoula 19 2 712 8.5.2025, 23:06
Poslední příspěvek: Mati
  KALENDÁŘ AKCÍ 19. Mistrovství ČR v Carcassonne (19.10.2024) Chmura 16 166 24.10.2024, 17:51
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  KALENDÁŘ AKCÍ Carcassonne v Carcassonne 2024 Chmura 3 111 21.9.2024, 22:33
Poslední příspěvek: Linksux

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)